financira europska unija lenta
Društveno odgovorno poslovanje

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije društveno odgovorno poslovanje

Pružatelj obrazovanja: PUČKO OTVORENO UČILIŠTE "ANTE BABIĆ" UMAG
E-mail kontakt: info@uciliste-umag.hr

  Lokacije odžavanja programa: Umag

  Online: NE

Trajanje programa: 125 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 335,92 (2.531,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program omogućava stjecanje znanja i vještina potrebnih za primjenu koncepata društveno odgovornog poslovanja u cilju unapređenja poslovnih procesa i razvoja poslovanja u svrhu povećanja konkurentnosti. Polaznici će povezati obilježja društveno odgovornog poslovanja s globalnim ciljevima održivog razvoja, kako bi ostvarili pozitivan učinak na društvo i okoliš temeljen na etičkom ponašanju.
Znanja i vještine stečene poznavanjem održive ekonomije polaznicima će omogućit primjenu modela cirkularne ekonomije u poslovanju, u svrhu unapređenja poslovnih procesa i razvoja te povećanja konkurentnosti. Polaznici će moći povezati zelenu i digitalnu tranziciju i regionalnu konkurentnost u cilju provedbe europskog zelenog plana. Analizirat će važnost globalizacije i proces brendiranja radi prepoznavanja i jačanja konkurentnosti RH, te će identificirati načine jačanja otpornosti poslovanja na krize lokalnih zajednica.
Polaznici će steći znanja i vještine potrebne za primjenu ergonomskih načela u uredskom poslovanju te racionalno korištenje uredskog materijala i pravilno zbrinjavanje uredskog otpada.

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.