SUVREMENO UČILIŠTE U SPLITU

Sjedište: Mike Tripala 6, 21000 Split
E-mail: admin@suvremenouciliste.hr
Broj programa obrazovanja: 12Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Split
  • Zagreb

Suvremeno učilište SUS zajedno s Visokom školom Aspira te Pomorskim učilištem Atlantis čini jednu od najvećih obrazovnih grupacija u Hrvatskoj. Već dugi niz godina organiziramo i provodimo programe stručnog osposobljavanja, usavršavanja i prekvalifikacija.

Građani svih uzrasta mogu pronaći za sebe neki od programa obrazovanja, koji im najviše odgovara, odnosno promijeniti zanimanje kako bi se mogli brže zaposliti. Sudjelujemo u raznim projektima diljem Hrvatske gdje se provode programi osposobljavanja i usavršavanja nezaposlenih osoba.

Prilagođavamo se praćenju novih kreativnih trendova, kako u tehnološkom, tako i u edukacijskom pogledu, a najveću pozornost u realizaciji naših programa posvećujemo konkretnoj praksi. Zbog iskazanog interesa otvorili smo naše podružnice u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Pločama i Dubrovniku.

Naša misija je pružiti takvu vrstu obrazovanja da polaznici izađu s konkretnim znanjima i budu odmah spremni za tržište rada koju se trudimo ispuniti već dugi niz godina postojanja.

Učilište već dugi niz godina provodi uspješno programe osposobljavanja i usavršavanja u raznim sektorima obrazovanja.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.