Sjedište: Mike Tripala 6, 21000 Split
E-mail: admin@suvremenouciliste.hr
Broj programa obrazovanja: 27Pokaži programe

Suvremeno učilište SUS zajedno s Visokom školom Aspira te Pomorskim učilištem Atlantis čini jednu od najvećih obrazovnih grupacija u Hrvatskoj. Već dugi niz godina organiziramo i provodimo programe stručnog osposobljavanja, usavršavanja i prekvalifikacija.

Građani svih uzrasta mogu pronaći za sebe neki od programa obrazovanja, koji im najviše odgovara, odnosno promijeniti zanimanje kako bi se mogli brže zaposliti. Sudjelujemo u raznim projektima diljem Hrvatske gdje se provode programi osposobljavanja i usavršavanja nezaposlenih osoba.

Prilagođavamo se praćenju novih kreativnih trendova, kako u tehnološkom, tako i u edukacijskom pogledu, a najveću pozornost u realizaciji naših programa posvećujemo konkretnoj praksi. Zbog iskazanog interesa otvorili smo naše podružnice u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Pločama i Dubrovniku.

Naša misija je pružiti takvu vrstu obrazovanja da polaznici izađu s konkretnim znanjima i budu odmah spremni za tržište rada koju se trudimo ispuniti već dugi niz godina postojanja.

Učilište već dugi niz godina provodi uspješno programe osposobljavanja i usavršavanja u raznim sektorima obrazovanja.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Split
  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja SUVREMENO UČILIŠTE U SPLITU:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.