PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ZAGREB

Sjedište: Ulica Grada Vukovara 68, 10000 Zagreb
E-mail: upisni@pou.hr
Broj programa obrazovanja: 4Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb

Pučko otvoreno učilište Zagreb (osnovano 1907.), najveća je ustanova za obrazovanje i kulturu u Hrvatskoj koja svojim polaznicima nudi programe obrazovanja, osposobljavanja, usavršavanja, osnovne i srednje škole, kulture i nakladništva, razvoja i međunarodnih projekata te sveučilišta za treću životnu dob.
Brojnim programima obrazovanja pomaže u reguliranju tržišta rada i rješavanju problema nezaposlenosti, a kvalitetom i realizacijom niza međunarodnih projekata prati trendove razvoja novih tehnologija, razvoja pojedinih struka te uključivanja u europske integracije povezujući hrvatski i europski obrazovni prostor.
Učilište zapošljava 60-ak djelatnika i ima 300-tinjak vanjskih suradnika, a nekoliko stotina programa u obrazovanju i kulturi polazi približno 7.000 osoba na godinu.
Svoje aktivnosti Učilište provodi u jednoj od najljepših građevina moderne arhitekture, djelo profesora Radovana Nikšića koji je dobio, kao projektant zgrade, Nagradu grada Zagreba. Za sjajno unutarnje opremanje objekta, prilagođeno obrazovanju odraslih, zaslužan je Bernardo Bernardi.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.