Sjedište: Trg Riječke rezolucije 4, 51000 Rijeka
E-mail: edukacije@par.hr
Broj programa obrazovanja: 15Pokaži programe

Veleučilište PAR u Rijeci prva je i jedina privatna visokoobrazovna institucija u Primorsko-goranskoj županiji. PAR provodi model dualnog obrazovanja stavljajući tako naglasak na razvoj visokokvalitetnih i za tržište rada relevantnih vještina i kvalifikacija.

Studentima nudi prijediplomske studijske programe: Poslovno upravljanje i Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu te diplomski studij Poslovno upravljanje sa smjerovima: Upravljanje malim i srednjim poduzećima, Upravljanje financijama i Upravljanje u sportu. Završetkom diplomskog studijskog programa studenti stječu akademsku titulu magistar ekonomije (mag. oec.)

Veleučilište PAR provodi formalne i neformalne programe usklađene s potrebama tržišta rada s ciljem njihove implementacije u studijske programe kroz izmjene i dopune sadržaja pojedinih kolegija što će biti omogućeno usklađivanjem programa s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom.

Programi mikrokvalifikacija u visokom obrazovanju i programi u području obrazovanja odraslih jedan su primarnih razvojnih ciljeva Veleučilišta PAR, a omogućuju unaprjeđenje procesa razvoja ljudskih potencijala na tržištu tada, zaposlenih i nezaposlenih pojedinaca te potiču na samozapošljavanje.

Veleučilište PAR je aktivno uključeno u provedbu projekta sustava vaučera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od samog početka provedbe, a zaposleni i nezaposleni kandidati trenutno putem sustava vaučera mogu pohađati različite programe u više obrazovnih sektora.

Početkom 2023. godine Veleučilište PAR postalo je član europske alijanse za razvoj dualnog obrazovanja – EU4Dual.

Misija alijanse je razvoj transnacionalnog dualnog sustava obrazovanja, modela koji uključuje blisku suradnju između studenata, akademske zajednice i poslovnog sektora, kako bi se pomoglo Europi da odgovori na značajne društvene izazove. Cilj je alijanse postati najkvalitetnija svjetska referenca za dualno obrazovanje. Planirano je formiranje najveće integrirane dualne obrazovne institucije na svijetu – višekampusne, multidisciplinarne organizacije posvećene bliskoj integraciji između akademske zajednice, studenata i poslovnog svijeta.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Rijeka
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Veleučilište PAR:

financira europska unija lenta
Web dizajn

Max iznos vaučera: 1.269,23 €

VIŠE O PROGRAMU  
financira europska unija lenta
Kontroling

Max iznos vaučera: 832,44 €

VIŠE O PROGRAMU  

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.