Sjedište: Palmotićeva ulica 82/1, 10000 Zagreb
E-mail: infoprogrami@vern.hr
Broj programa obrazovanja: 9Pokaži programe

Sveučilište VERN' privatno je sveučilište orijentirano na obrazovanje studenata u suvremenim područjima u kojima je izražena potražnja za kompetentnim mladim stručnjacima te su zbog toga studijski programi izrazito „career driven“ orijentirani.
S radom je počelo 2000.godine kao prva hrvatska privatna poslovna visokoobrazovna ustanova i u dvadeset i jednoj godini svoga postojanja u javnosti profiliralo se i afirmiralo kao prvi hrvatski akademski poslovni brend.
VERN'ov obrazovni koncept baziran je na obrazovanju koji je utemeljen na poduzetničkoj filozofiji s primjenjivim znanjima i potvrđenim svjetskim obrazovnim standardima.
VERN' je u hrvatsko visoko obrazovanje uveo poduzetnički način razmišljanja i poduzetničku poslovnu kulturu. S druge strane, rano i uspješno uvođenje bolonjskih obrazovnih standarda od samog početka promoviralo je VERN' u pionira europski inspirirane reforme cjelokupnog hrvatskog visokoobrazovnog sektora.
No, nesumnjivo najveći doprinos VERN'a hrvatskom društvu i gospodarstvu, predstavlja više od 6.000 VERN0pvih završenih studenata, odnosno diplomanata- mladih ljudi obrazovnih u poduzetničkom duhu i zaposlenih u najrazličitijim segmentima hrvatskog gospodarstva, od klasičnih korporacija do vlastitih i obiteljskih tvrtki.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
  • Zagrad
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.