SVEUČILIŠTE VERN

Sjedište: Palmotićeva ulica 82/1, 10000 Zagreb
E-mail: infoprogrami@vern.hr
Broj programa obrazovanja: 9Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
  • Zagrad

Sveučilište VERN' privatno je sveučilište orijentirano na obrazovanje studenata u suvremenim područjima u kojima je izražena potražnja za kompetentnim mladim stručnjacima te su zbog toga studijski programi izrazito „career driven“ orijentirani.
S radom je počelo 2000.godine kao prva hrvatska privatna poslovna visokoobrazovna ustanova i u dvadeset i jednoj godini svoga postojanja u javnosti profiliralo se i afirmiralo kao prvi hrvatski akademski poslovni brend.
VERN'ov obrazovni koncept baziran je na obrazovanju koji je utemeljen na poduzetničkoj filozofiji s primjenjivim znanjima i potvrđenim svjetskim obrazovnim standardima.
VERN' je u hrvatsko visoko obrazovanje uveo poduzetnički način razmišljanja i poduzetničku poslovnu kulturu. S druge strane, rano i uspješno uvođenje bolonjskih obrazovnih standarda od samog početka promoviralo je VERN' u pionira europski inspirirane reforme cjelokupnog hrvatskog visokoobrazovnog sektora.
No, nesumnjivo najveći doprinos VERN'a hrvatskom društvu i gospodarstvu, predstavlja više od 6.000 VERN0pvih završenih studenata, odnosno diplomanata- mladih ljudi obrazovnih u poduzetničkom duhu i zaposlenih u najrazličitijim segmentima hrvatskog gospodarstva, od klasičnih korporacija do vlastitih i obiteljskih tvrtki.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.