Istaknuti pružatelji obrazovanja

Svi pružatelji  
Logo SUVREMENO UČILIŠTE U SPLITU
SUVREMENO UČILIŠTE U SPLITU

Sjedište: Split | Broj lokacija: 2

VIŠE O PRUŽATELJU  
Logo ZIRS učilište
ZIRS učilište

Sjedište: Zagreb | Broj lokacija: 4

VIŠE O PRUŽATELJU  
Logo Učilište FINIS
Učilište FINIS

Sjedište: Zadar | Broj lokacija: 1

VIŠE O PRUŽATELJU  
Logo Srednja strukovna škola
Srednja strukovna škola

Sjedište: Varaždin | Broj lokacija: 1

VIŠE O PRUŽATELJU  

Česta pitanja i odgovori

Korisnički centar  

Izmjene i dopune Uvjeta i načina korištenja sredstava za provedbu obrazovanja za stjecanje kompetencija potrebnih za rad putem vaučera na snazi su od 27. veljače 2024. i odnose se isključivo na zahtjeve podnesene od 27. veljače pa nadalje.

Dakle, novi kriteriji i obveze ne odnose se na polaznike kojima je prije navedenog datuma dodijeljen vaučer, pohađaju obrazovanje ili čekaju polaganje završnog ispita. Također, uvjeti se ne primjenjuju na polaznike kojima je na dan stupanja na snagu Izmjena i dopuna vaučer odobren ili su krenuli pohađati Program.

Putem navedenog sustava možete iskoristiti jedan vaučer za obrazovanje.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.