Istaknuti pružatelji obrazovanja

Svi pružatelji  

Česta pitanja i odgovori

Korisnički centar  

Od lipnja 2023. kroz sustav HZZ Vaučera sufinanciraju se programi izvan zelenih i digitalnih područja - tzv. opća područja. Programi iz općih područja sufinanciraju se putem ESF+ fonda, dok se zelena i digitalna područja sufinanciraju kroz Nacionalni plan oporavka i opornosti (NPOO).

HZZ-ovim vaučerem korisnik može sufinancirati bilo koji obrazovni program koji je izgrađen po HKO standardu i u ponudi je pružatelja obrazovanja koji ga je prijavio u HZZ Vaučer sustav.

Za korisnike nema razlike u načinu prijave ili u iznosu sufinanciranja odabranog vaučera. Prednost za korisnika je proširena ponuda obrazovanja na opće obrazovne programe poput "Zavarivanje čelika sučeljenim spojem MAG postupkom" ili "Upravljanje CNC strojevima u stolarstvu (glodanje, bušenje, piljenje)".

Putem navedenog sustava možete iskoristiti jedan vaučer za obrazovanje.

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.