Sjedište: Trg dr. Franje Tuđmana 3, 44330 Novska
E-mail: info@pou-novska.hr
Broj programa obrazovanja: 6Pokaži programe

Pučko otvoreno učilište Novska je javna ustanova za trajnu naobrazbu, kulturu i informiranje.
Učilište provodi različite programe osposobljavanja, usavršavanja i prekvalifikacije. Uz to organiziramo i niz drugih programa, radionica i tečajeva. Naši programi namijenjeni su za djecu, mlade, odrasle, starije osobe, ali i određene ciljne skupine u okviru različitih projekata. Bavimo se i galerijsko izložbenom djelatnosti, muzejskom djelatnosti, podukom sviranja glazbenih instrumenata, podukom stranih jezika, javnim prikazivanjem filmova, organiziranjem kazališnih predstava te drugih kulturnih i edukativnih sadržaja.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Novska
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.