Sjedište: Dioklecijanova 7, 21000 Split
E-mail: info@zlatnavrata.hr
Broj programa obrazovanja: 8Pokaži programe

Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata ustanova je s dugogodišnjom tradicijom u pružanju obrazovnih i kulturnih programa za sve dobne skupine splitsko-dalmatinske regije. Centar je osnovan davne 1925. godine, a osnivač i vlasnik je Grad Split.
Iako je od samih početaka uloga Ustanove bila odgojno obrazovna, tek početkom devedesetih godina prošlog stoljeća od nadležnog Ministarstva verificiraju se brojni programi namijenjeni odraslim osobama koji služe za stjecanje formalnog znanja.
Izvrsnost naših programa omogućuje, prije svega, dugogodišnje iskustvo u radu, ali i nužno potrebno osluškivanje impulsa razvoja suvremenog svijeta. Pritom, osobit doprinos predstavlja suradnja s drugim obrazovnim ustanovama u zemlji i inozemstvu te brojni vanjski suradnici.
Nudimo izobrazbu i organizaciju nastave prilagođenu kako predznanju polaznika, tako i njihovu slobodnom vremenu. Riječju, programi se usklađuju s potrebama polaznika s ciljem stjecanja teorijskih i praktičnih znanja i vještina. Nastava se odvija u učionicama Centra Zlatna vrata ili u odgovarajućim učionicama naručitelja (u Splitu ili nekom drugom mjestu ili gradu).

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Split
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.