financira europska unija lenta
Društveno odgovorno poslovanje

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije društveno odgovorno poslovanje

Pružatelj obrazovanja: USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH DANTE
E-mail kontakt: info@dante-ri.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 125 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 335,92 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Ustanova za obrazovanje odraslih Dante započinje s radom 1991. godine kao specijalizirana škola za podučavanje talijanskog jezika, a 2009. godine dobiva status ustanove i od tada provodi verificirane programe učenja stranih jezika među kojima su engleski, talijanski i njemački, zajedno s hrvatskim jezikom za strance. Polaznici Dantea nakon završenog programa i položenog ispita dobivaju javnu ispravu, tj. svjedodžbu o znanju stranoga jezika koja im se upisuje u e-radnu knjižicu. Od ove godine, Ustanova Dante započinje s implementacijom i provedbom strukovnih programa uključujući programe za stjecanje djelomičnih kvalifikacija te mikrokvalifikacija koji se financiraju putem vaučera i po čijem završetku polaznici dobivaju uvjerenje o uspješnom završetku programa i stečenim vještinama. Rad Ustanove Dante uključuje i provedbu neformalnih programa vezanih uz obrazovanje odraslih, učenje stranih jezika, usavršavanje nastavnika, razvoj transverzalnih, poduzetničkih i upravljačkih vještina, kao i jezično i strukovno obrazovanje migranata te je aktivna u području EU projekata uključujući Erasmus+ KA1, KA2 i KA3 projekte, ESF projekte, CEI projekte te projekte u sklopu Europa za građane na kojima radi već više od 10 godina. Vještine koje polaznik usvaja programom 1) Primjena koncepata društveno odgovornog poslovanja 2) Primjena modela cirkularne ekonomije u poslovanju 3) Primjena ergonomskim načela u uredskom poslovanju 4) Primjena ekoloških načela pri zbrinjavanju uredskog otpada i korištenju uredskog materijala

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.