USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH DANTE

Sjedište: Wenzelova 2, 51000 Rijeka
E-mail: info@dante-ri.hr
Broj programa obrazovanja: 17Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Rijeka

Ustanova za obrazovanje odraslih Dante započinje s radom 1991. godine kao specijalizirana škola za podučavanje talijanskog jezika, a 2009. godine dobiva status ustanove i od tada provodi verificirane programe učenja stranih jezika među kojima su engleski, talijanski i njemački, zajedno s hrvatskim jezikom za strance. Polaznici Dantea nakon završenog programa i položenog ispita dobivaju javnu ispravu, tj. svjedodžbu o znanju stranoga jezika koja im se upisuje u e-radnu knjižicu. Od ove godine, Ustanova Dante započinje s implementacijom i provedbom strukovnih programa uključujući programe za stjecanje djelomičnih kvalifikacija te mikrokvalifikacija koji se financiraju putem vaučera i po čijem završetku polaznici dobivaju uvjerenje o uspješnom završetku programa i stečenim vještinama.
Rad Ustanove Dante uključuje i provedbu neformalnih programa vezanih uz obrazovanje odraslih, učenje stranih jezika, usavršavanje nastavnika, razvoj transverzalnih, poduzetničkih i upravljačkih vještina, kao i jezično i strukovno obrazovanje migranata te je aktivna u području EU projekata uključujući Erasmus+ KA1, KA2 i KA3 projekte, ESF projekte, CEI projekte
te projekte u sklopu Europa za građane na kojima radi već više od 10 godina.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi ovog pružatelja:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.