Sjedište: Wenzelova 2, 51000 Rijeka
E-mail: info@dante-ri.hr
Broj programa obrazovanja: 40Pokaži programe

Ustanova za obrazovanje odraslih Dante započinje s radom 1991. godine kao specijalizirana škola za podučavanje talijanskog jezika, a 2009. godine dobiva status ustanove i od tada provodi verificirane programe učenja stranih jezika među kojima su engleski, talijanski i njemački, zajedno s hrvatskim jezikom za strance. Polaznici Dantea nakon završenog programa i položenog ispita dobivaju javnu ispravu, tj. svjedodžbu o znanju stranoga jezika koja im se upisuje u e-radnu knjižicu. Od ove godine, Ustanova Dante započinje s implementacijom i provedbom strukovnih programa uključujući programe za stjecanje djelomičnih kvalifikacija te mikrokvalifikacija koji se financiraju putem vaučera i po čijem završetku polaznici dobivaju uvjerenje o uspješnom završetku programa i stečenim vještinama.
Rad Ustanove Dante uključuje i provedbu neformalnih programa vezanih uz obrazovanje odraslih, učenje stranih jezika, usavršavanje nastavnika, razvoj transverzalnih, poduzetničkih i upravljačkih vještina, kao i jezično i strukovno obrazovanje migranata te je aktivna u području EU projekata uključujući Erasmus+ KA1, KA2 i KA3 projekte, ESF projekte, CEI projekte
te projekte u sklopu Europa za građane na kojima radi već više od 10 godina.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Rijeka
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH DANTE:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.