Sjedište: H. V. Hrvatinića 89, 32100 Vinkovci
E-mail: uciliste.modus@gmail.com
Broj programa obrazovanja: 20Pokaži programe

Učilište Modus je ustanova za obrazovanje odraslih namijenjena njihovu ostvarivanju prava na slobodan razvoj osobnosti, osposobljavanja za zapošljivost (stjecanje kvalifikacija za prvo zanimanje, prekvalifikacije, stjecanje i produbljivanje stručnog znanja, vještina i sposobnosti) i osposobljavanje za aktivno građanstvo.

Svojim aktivnostima prisutni smo u Vinkovcima, Vukovaru i Županji.

Potičemo cjeloživotno učenje stvarajući i provodeći široku paletu obrazovnih programa zanimljivih učenicima, studentima, zaposlenima ili onima koji traže posao kao i pojedincima u zreloj dobi te na taj način pokrivamo različita područja i interese.

Obratite nam se s povjerenjem jer “Znanje omogućava izbor u životu!”

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Vinkovci
  • Vukovar
  • Slatina
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja UČILIŠTE MODUS:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.