Tehničko učilište Vinkovci

Sjedište: Ljudevita Gaja 18, 32100 Vinkovci
E-mail: tehnicko.uciliste1@gmail.com
Broj programa obrazovanja: 27Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Vinkovci

Kvalitetu i postojanost Tehničkog učilišta kao ustanove za obrazovanje odraslih dosad su prepoznali mnogi polaznici naših srednjoškolskih programa, programa osposobljavanja i usavršavanja. Od osnutka 2002. kroz naše se programe uspješno školovalo više od 20.000 polaznika. Budite i vi jedan od njih jer ne učimo za školu, nego za život ! Školovanje nam može pružiti nove mogućnosti i pomoći nam u ostvarenju osobnih i poslovnih ciljeva. Kroz naših dvadeset godina rada dokazali smo kvalitetu i iskustvo u poučavanju odraslih.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Tehničko učilište Vinkovci:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.