Sjedište: Narodni trg 1, 52440 Poreč
E-mail: obrazovanje@poup.hr
Broj programa obrazovanja: 2Pokaži programe

Narodno sveučilište Poreč osnovano je 1948., a Pučko otvoreno učilište Poreč kakvo danas poznajemo postoji od 1960. godine - samostalna ustanova u obrazovanju odraslih i kulturi čiji je osnivač Grad Poreč - Parenzo sa širokim rasponom djelatnosti, programa i područja kompetencije te kao takva i presudnog značaja u kulturnom životu lokalne zajednice. Učilište osmišljava slobodno vrijeme Porečanima njegujući kulturni život grada, potičući transfer znanja, zadovoljavajući potrebe građana za razvojem novih vještina, omogućavajući cjeloživotno obrazovanje u društvu koje zahtijeva sve bržu prilagodbu tržištu rada.

Ponuda obrazovnih programa dinamično se mijenja i nadopunjuje, uvijek uz stručnjake različitih profila s posebnim afinitetom za rad s djecom i odraslima.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Poreč
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Pučko otvoreno učilište Poreč:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.