Sjedište: Starogradska 1, 48000 Koprivnica
E-mail: info@pou-kop.hr
Broj programa obrazovanja: 11Pokaži programe

POU Koprivnica gradska je ustanova za obrazovanje, kulturu i informiranje, a svoje aktivnosti ostvaruje u područjima glazbeno-scenske djelatnosti, obrazovanja odraslih, kinoprikazivačke djelatnosti i ostalih komplementarnih djelatnosti.
U sklopu svoje obrazovne djelatnosti POU Koprivnica provodi verificirane i neverificirane programe cjeloživotnog učenja. U ponudi trenutno imamo 64 verificirana programa osposobljavanja iz 11 obrazovnih sektora i 4 verificirana programa usavršavanja iz 3 obrazovna sektora. Također provodimo i brojne neverificirane programe i radionice. U suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti iz Osijeka provodimo program pedagoško-psihološke i didaktičko-metodičke izobrazbe. POU Koprivnica je od samih početaka uključeno u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja, a od 2012. i kao regionalni koordinator, prvo za četiri županije (Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku, Međimursku i Koprivničko-križevačku županiju), pa potom za tri županije (Varaždinsku, Međimursku i Koprivničko-križevačku županiju). POU Koprivnica trenutno sudjeluje u nekoliko europskih projekata koji su vezani za obrazovanje odraslih.
Veliki broj certificiranih programa koje provodi POU Koprivnica doprinosi usklađivanju ponude i potražnje na tržištu rada, odnosno osiguravanju adekvatnih ljudskih resursa za potrebe lokalnog tržišta rada, u dijelu strukovnih i obrtničkih zanimanja.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Koprivnica
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.