Pučko otvoreno učilište Koprivnica

Sjedište: Starogradska 1, 48000 Koprivnica
E-mail: info@pou-kop.hr
Broj programa obrazovanja: 5Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Koprivnica

POU Koprivnica gradska je ustanova za obrazovanje, kulturu i informiranje, a svoje aktivnosti ostvaruje u područjima glazbeno-scenske djelatnosti, obrazovanja odraslih, kinoprikazivačke djelatnosti i ostalih komplementarnih djelatnosti.
U sklopu svoje obrazovne djelatnosti POU Koprivnica provodi verificirane i neverificirane programe cjeloživotnog učenja. U ponudi trenutno imamo 64 verificirana programa osposobljavanja iz 11 obrazovnih sektora i 4 verificirana programa usavršavanja iz 3 obrazovna sektora. Također provodimo i brojne neverificirane programe i radionice. U suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti iz Osijeka provodimo program pedagoško-psihološke i didaktičko-metodičke izobrazbe. POU Koprivnica je od samih početaka uključeno u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja, a od 2012. i kao regionalni koordinator, prvo za četiri županije (Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku, Međimursku i Koprivničko-križevačku županiju), pa potom za tri županije (Varaždinsku, Međimursku i Koprivničko-križevačku županiju). POU Koprivnica trenutno sudjeluje u nekoliko europskih projekata koji su vezani za obrazovanje odraslih.
Veliki broj certificiranih programa koje provodi POU Koprivnica doprinosi usklađivanju ponude i potražnje na tržištu rada, odnosno osiguravanju adekvatnih ljudskih resursa za potrebe lokalnog tržišta rada, u dijelu strukovnih i obrtničkih zanimanja.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.