Sjedište: Augusta Cesarca 13, 35000 Slavonski Brod
E-mail: info@uciliste-brod.hr
Broj programa obrazovanja: 30Pokaži programe

Pučko otvoreno učilište Brod osnovano je 2001. godine s ciljem pružanja kvalitetnog i relevantnog obrazovanja koje će podržati profesionalni i osobni rast i razvoj svakog polaznika. Kroz više od dva desetljeća provodimo programe prilagođene potrebama polaznika različitih dobnih skupina i obrazovnih pozadina, omogućujući im daljnje školovanje ili zapošljavanje. 

U našoj ponudi nalaze se programi za stjecanje srednje stručne spreme, usavršavanja, osposobljavanja te cjeloživotno obrazovanje.

Programi za stjecanje srednje stručne spreme namijenjeni su onima koji započinju srednjoškolsko obrazovanje, nastavljaju srednjoškolsko obrazovanje, upisuju prekvalifikaciju ili doškolovanje. 

Naši programi usavršavanja, osposobljavanja i cjeloživotnog obrazovanja idealni su za sve koji žele dodatno razvijati svoje vještine i postati konkurentniji na tržištu rada.

Naša ustanova smještena je na adresi Augusta Cesarca 13 u Slavonskom Brodu.

www.uciliste-brod.hr

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Slavonski Brod
  • Podcrkavlje
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Pučko otvoreno učilište Brod:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.