Sjedište: I. G. Kovačića 3, 32000 Vukovar
E-mail: studium@uciliste-studium.hr
Broj programa obrazovanja: 91Pokaži programe

Učilište Studium ustanova je za obrazovanje odraslih te predstavlja vodeću instituciju u ovoj grani obrazovanja. Kao takva omogućuje svojim polaznicima vrhunske stručnjake i uvjete rada na područjima programa obrazovanja koje provodimo.
Učilište Studium u Osijeku i Vukovaru prve su ustanove za obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj koje su ponosni nositelj znaka Hrvatska kvaliteta.

Dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacije, dokvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja svojih polaznika kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske.
Iznimno smo ponosni na razinu znanja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnog programa.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Vukovar
  • Bjelovar
  • Osijek
  • Šibenik
  • Vinkovci
  • Zadar
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja UČILIŠTE STUDIUM - ustanova:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.