Sjedište: Bogoslava Šuleka 29, 47000 Karlovac
E-mail: info@pouka.hr
Broj programa obrazovanja: 29Pokaži programe

Naša misija je kontinuirano istraživanje potreba tržišta rada na koje odgovaramo razvojem nastavnih planova i programa temeljenih na standardima zanimanja i organizacijom programa obrazovanja prilagođenom potrebama naših korisnika.

Pučko otvoreno učilište POUKA je privatno učilište osnovano 21.10.2005. u Karlovcu i od tada se bavimo obrazovanjem odraslih starijih od 14 godina i sve to vrijeme uspješno provodimo programe osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, prekvalifikacije, programe osposobljavanja i usavršavanja, te razne radionice. Također provodimo nekoliko projekata sufinanciranih od strane Europske Unije, razne neformalne i formalne izobrazbe, pripreme za državnu maturu kao i izobrazbu na polju javne nabave.

Trenutno imamo 24 srednjoškolskih programa i više od 90 verificiranih programa osposobljavanja i usavršavanja.

Nastava se u programima izvodi dopisno-konzultativnim ili konzultativno-instruktivnim putem te su svi programi odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta što znači upis završenog programa u radnu knjižicu.

S ciljem usklađenja ponude i potražnje za stručnim osposobljavanjima i usavršavanjima Učilište kontinuirano razvija obrazovne programe koji uz puno praktičnog rada omogućuju polaznicima stjecanje potrebnih kompetencija za samostalan rad. U tu svrhu ostvarena je suradnja s mnogim partnerima iz javnog i privatnog sektora.

Naš misija je pružiti odraslim polaznicima mogućnost ili stjecanja prve kvalifikacije ili prekvalifikacije kako bi bili konkurentni usvojenim znanjem i vještinama na tržištu rada i time povećali svoju zapošljivost.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Karlovac
  • Hrvatska Kostajnica
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Pučko otvoreno učilište POUKA:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.