Pučko otvoreno učilište POUKA

Sjedište: Bogoslava Šuleka 29, 47000 Karlovac
E-mail: info@pouka.hr
Broj programa obrazovanja: 14Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Karlovac

Naša misija je kontinuirano istraživanje potreba tržišta rada na koje odgovaramo razvojem nastavnih planova i programa temeljenih na standardima zanimanja i organizacijom programa obrazovanja prilagođenom potrebama naših korisnika.

Pučko otvoreno učilište POUKA je privatno učilište osnovano 21.10.2005. u Karlovcu i od tada se bavimo obrazovanjem odraslih starijih od 14 godina i sve to vrijeme uspješno provodimo programe osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, prekvalifikacije, programe osposobljavanja i usavršavanja, te razne radionice. Također provodimo nekoliko projekata sufinanciranih od strane Europske Unije, razne neformalne i formalne izobrazbe, pripreme za državnu maturu kao i izobrazbu na polju javne nabave.

Trenutno imamo 24 srednjoškolskih programa i više od 90 verificiranih programa osposobljavanja i usavršavanja.

Nastava se u programima izvodi dopisno-konzultativnim ili konzultativno-instruktivnim putem te su svi programi odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta što znači upis završenog programa u radnu knjižicu.

S ciljem usklađenja ponude i potražnje za stručnim osposobljavanjima i usavršavanjima Učilište kontinuirano razvija obrazovne programe koji uz puno praktičnog rada omogućuju polaznicima stjecanje potrebnih kompetencija za samostalan rad. U tu svrhu ostvarena je suradnja s mnogim partnerima iz javnog i privatnog sektora.

Naš misija je pružiti odraslim polaznicima mogućnost ili stjecanja prve kvalifikacije ili prekvalifikacije kako bi bili konkurentni usvojenim znanjem i vještinama na tržištu rada i time povećali svoju zapošljivost.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.