financira europska unija lenta
Klasične ručne masažne tehnike

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje mikrokvalifikacije klasične ručne masažne tehnike.

  Online: NE

Trajanje programa: 300 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 806,29 (6.075,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije klasične ručne masažne tehnike provodi se redovitom nastavom u trajanju od 300 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu putem aplikacije za virtualno učenje (vođeni proces učenja i poučavanja) a učenje temeljeno na radu isključivo uživo, u specijaliziranim kabinetima i/ili kod poslodavca s kojim Ustanova ima sklopljeni ugovor o suradnji. 

Ishodi učenja ostavruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 50 sati. dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 190 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 60 sati. 

Učenje temeljeno na radu obuhvaća izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim ili stvarnim uvjetima. Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.