OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA

Sjedište: Bjelovarska cesta 75a, 48000 Koprivnica
E-mail: info@ou-pouka.hr
Broj programa obrazovanja: 6Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Koprivnica
  • Đurđevac
  • Križevci
  • Virovitica

Obrtničko učilište POUKA je ustanova za obrazovanje odraslih koja je osnovana 2010. godine s ciljem podizanja kvalitete obrazovanja i osposobljavanja u poduzetništvu i za poduzetništvo. Ustanova provodi obrazovanje kroz verificirane programe Ministarstva znanosti i obrazovanja te organizira i druge neformalne edukacije iz područja cjeloživotnog učenja prema potrebi.
Obrtničko učilište POUKA ima odobrenje za rad Ministarstva znanosti i obrazovanja za izvođenje nastave u Koprivnici, Đurđevcu, Križevcima, Virovitici, Bjelovaru i Daruvaru te je stoga ustanova za obrazovanje na raspolaganju obrtnicima i poduzetnicima te ostalim građanima na području 3 županije.


Osim verificiranih programa, Učilište provodi i neformalne edukacije, seminare i radionice iz nacionalnih i europskih projekata, ali isto tako i druge stručne seminare.
Jedna od važnijih aktivnosti Obrtničkog učilišta POUKA je apliciranje i provođenje projekata financiranih iz nacionalnih i europskih projekata.

Učilište kontinuirano razvija programe koji su traženi na tržištu rada radi usklađivanja s potrebama te omogućava polaznicima relativno brzo osposobljavanje i usavršavanje za određene poslove te pripremu za rad.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.