Sjedište: Bjelovarska cesta 75a, 48000 Koprivnica
E-mail: info@ou-pouka.hr
Broj programa obrazovanja: 9Pokaži programe

Obrtničko učilište POUKA je ustanova za obrazovanje odraslih koja je osnovana 2010. godine s ciljem podizanja kvalitete obrazovanja i osposobljavanja u poduzetništvu i za poduzetništvo. Ustanova provodi obrazovanje kroz verificirane programe Ministarstva znanosti i obrazovanja te organizira i druge neformalne edukacije iz područja cjeloživotnog učenja prema potrebi.
Obrtničko učilište POUKA ima odobrenje za rad Ministarstva znanosti i obrazovanja za izvođenje nastave u Koprivnici, Đurđevcu, Križevcima, Virovitici, Bjelovaru i Daruvaru te je stoga ustanova za obrazovanje na raspolaganju obrtnicima i poduzetnicima te ostalim građanima na području 3 županije.


Osim verificiranih programa, Učilište provodi i neformalne edukacije, seminare i radionice iz nacionalnih i europskih projekata, ali isto tako i druge stručne seminare.
Jedna od važnijih aktivnosti Obrtničkog učilišta POUKA je apliciranje i provođenje projekata financiranih iz nacionalnih i europskih projekata.

Učilište kontinuirano razvija programe koji su traženi na tržištu rada radi usklađivanja s potrebama te omogućava polaznicima relativno brzo osposobljavanje i usavršavanje za određene poslove te pripremu za rad.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Koprivnica
  • Đurđevac
  • Križevci
  • Virovitica
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.