Sjedište: Jalovečka 1, 10090 Zagreb
E-mail: info@galbanum.hr
Broj programa obrazovanja: 3Pokaži programe

Galbanum je učilište čija je misija promovirati edukaciju kao izvor mogućnosti razvoja pojedinca, na osobnom i poslovnom planu. Promičemo vrijednost edukacije koja zadovoljava fizičke, emotivne, mentalne i duhovne potrebe svakog čovjeka. Stvaramo i razvijamo kreativni potencijal pojedinca kao ključ za razvoj kreativnog potencijala društva u cjelini. Razvili smo deset različitih nastavnih programa sa zajedničkom karakteristikom praktične primjene prirodnih terapija, svake godine obogaćujemo našu ponudu novim programima te sve programe možemo opisati riječima... – Povratak prirodi... Jedina smo Ustanova na ovim prostorima koja posjeduje međunarodni certifikat (IFPA) iz područja aromaterapije. U ponudi imamo aromaterapiju, fitoterapiju, fitoaromaterapiju, klasičnu masažu, aromamasžu, refleksoterapiju i ostale programe iz wellness područja.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Ustanova za obrazovanje odraslih Galbanum:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.