Pučko otvoreno učilište Mentor

Sjedište: A. Mihanovića 12 a, 31400 Đakovo
E-mail: uciliste.mentor@gmail.com
Broj programa obrazovanja: 1Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Đakovo

Učilište Mentor osnovano je 2004. godine, sa tek nekoliko programa. Danas, 18 godina kasnije, ekspanzijom na 5 gradova, pozicionirani smo u sam vrh i bitan smo faktor u sektoru obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja.

U proteklom desetljeću obrazovano je više od 300 poljoprivrednih proizvođača u zvanju Opći poljoprivredni tehničar, 1000 polaznika za rukovatelje motornim pilama te preko 8000 poljoprivrednika u održivoj uporabi pesticida.

Razlog takvim rezultatima temelji se na činjenicama da je svaki član tima motiviran i radi u ugodnom i prijateljskom okruženju, a za svoj je rad adekvatno nagrađen. Pristupačnost, ljubaznost i stručnost u radu pojedinca u našem vremenu, prednosti su koje nas svrstavaju u ustanove kojima polaznici rado dolaze.

Danas s ponosom možemo reći da smo jedna od rijetkih ustanova u RH koja posjeduje rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za provedbu programa prekvalifikacije za stjecanje zvanja farmaceutski tehničar.

Jedina smo privatna ustanova s ​​potpuno opremljenim profesionalnim tehnološko-analitičkim laboratorijem za izvođenje laboratorijskih vježbi predviđenih nastavnim planom i programom. Laboratorijske vježbe s polaznicima provode najveći eksperti iz područja farmacije. Našim polaznicima zajamčeno je vrhunsko obrazovanje što svakodnevno dokazujemo upisom polaznika iz svih krajeva lijepe naše.

U suvremeno izgrađenom i opremljenom prostoru nalaze se moderne, grijane i klimatizirane interaktivne učionice.
Kvalitetna interaktivna nastava uz vrhunsku predavačku postavu, temelj je vrhunskog usvajanja znanja i vještina, neophodnih za nastavak obrazovanja, dodatno usavršavanje ili zapošljavanje.

Aktivno sudjelujemo u svim projektima gradova, općina i udruga sufinanciranim sredstvima EU. Do sada smo angažirani u više od 30 obrazovnih projekata, a trenutno smo aktivni u provedbi 3 projekta Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici - Faza 1.

Davne 2015. godine., postavili smo nove standarde u organizaciji seminara iz područja javne nabave. Jedinstveni model prijave na seminare Vam u redovnoj cijeni kotizacije osigurava besplatan prijevoz na seminare autobusima visoke turističke klase, smještaj u hotelima s 4* uz all inclusive uslugu te ugodne večernje domjenke za vrijeme trajanja seminara.

Javite nam se s punim povjerenjem i dopustite nam da svoje postojanje u potpunosti opravdamo.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.