Sjedište: A. Mihanovića 12 a, 31400 Đakovo
E-mail: uciliste.mentor@gmail.com
Broj programa obrazovanja: 4Pokaži programe

Učilište Mentor osnovano je 2004. godine, sa tek nekoliko programa. Danas, 18 godina kasnije, ekspanzijom na 5 gradova, pozicionirani smo u sam vrh i bitan smo faktor u sektoru obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja.

U proteklom desetljeću obrazovano je više od 300 poljoprivrednih proizvođača u zvanju Opći poljoprivredni tehničar, 1000 polaznika za rukovatelje motornim pilama te preko 8000 poljoprivrednika u održivoj uporabi pesticida.

Razlog takvim rezultatima temelji se na činjenicama da je svaki član tima motiviran i radi u ugodnom i prijateljskom okruženju, a za svoj je rad adekvatno nagrađen. Pristupačnost, ljubaznost i stručnost u radu pojedinca u našem vremenu, prednosti su koje nas svrstavaju u ustanove kojima polaznici rado dolaze.

Danas s ponosom možemo reći da smo jedna od rijetkih ustanova u RH koja posjeduje rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za provedbu programa prekvalifikacije za stjecanje zvanja farmaceutski tehničar.

Jedina smo privatna ustanova s ​​potpuno opremljenim profesionalnim tehnološko-analitičkim laboratorijem za izvođenje laboratorijskih vježbi predviđenih nastavnim planom i programom. Laboratorijske vježbe s polaznicima provode najveći eksperti iz područja farmacije. Našim polaznicima zajamčeno je vrhunsko obrazovanje što svakodnevno dokazujemo upisom polaznika iz svih krajeva lijepe naše.

U suvremeno izgrađenom i opremljenom prostoru nalaze se moderne, grijane i klimatizirane interaktivne učionice.
Kvalitetna interaktivna nastava uz vrhunsku predavačku postavu, temelj je vrhunskog usvajanja znanja i vještina, neophodnih za nastavak obrazovanja, dodatno usavršavanje ili zapošljavanje.

Aktivno sudjelujemo u svim projektima gradova, općina i udruga sufinanciranim sredstvima EU. Do sada smo angažirani u više od 30 obrazovnih projekata, a trenutno smo aktivni u provedbi 3 projekta Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici - Faza 1.

Davne 2015. godine., postavili smo nove standarde u organizaciji seminara iz područja javne nabave. Jedinstveni model prijave na seminare Vam u redovnoj cijeni kotizacije osigurava besplatan prijevoz na seminare autobusima visoke turističke klase, smještaj u hotelima s 4* uz all inclusive uslugu te ugodne večernje domjenke za vrijeme trajanja seminara.

Javite nam se s punim povjerenjem i dopustite nam da svoje postojanje u potpunosti opravdamo.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Đakovo
  • Osijek
  • Pula
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.