Sjedište: Branimirova 25, 10 000 Zagreb
E-mail: medical@zdravstveno-uciliste.eu
Broj programa obrazovanja: 3Pokaži programe

Zdravstveno učilište Medical jedna je od vodećih specijaliziranih ustanova za obrazovanje odraslih koja je fokusirana na obrazovanje u području zdravstva i socijalne skrbi.

Zdravstveno učilište trenutno posluje na dvije lokacije, sjedište se nalazi u Zagrebu, a podružnica u Splitu gdje se provode obrazovni programi koji su prepoznati i verificirani od strane Ministarstva obrazovanja i Agencije za obrazovanje odraslih. Sveobuhvatni programi edukacije omogućavaju polaznicima da razviju ključna znanja i vještine potrebne za rad u zdravstvenom sektoru.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
  • Split
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.