Sjedište: Ilica 49, 10000 Zagreb
E-mail: info@obrtnicko-uciliste.hr
Broj programa obrazovanja: 21Pokaži programe

Obrtničko učilište - ustanovu za obrazovanje odraslih osnovali su 2006. Udruženje obrtnika grada Zagreba, Obrtnička komora Zagreb i Hrvatska obrtnička komora, s ciljem povezivanja potreba obrtništva i tržišta rada te usklađivanjem obrazovnih programa osposobljavanja prema standardima EU.
Zadaće Učilišta su: povezivanje strukovnog obrazovanja s gospodarstvom i regionalnim razvojem, uspostavljanje mrežnog sustava s tvrtkama i ostalim obrazovnim ustanovama, preuzimanje savjetodavne uloge za ostale nositelje obrazovanja ili tvrtki u regiji, poticanje inovacija u obrtništvu, ponuda savjetodavnih usluga i usluga informacijskog karaktera za roditelje i učenike, buduće sudionike u procesu obrazovanja za obrtništvo te suradnja na europskoj razini.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Obrtničko učilište - ustanova za obrazovanje odraslih:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.