financira europska unija lenta
Ekološka proizvodnja ljekovitog bilja

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja ljekovitog bilja

  Online: NE

Trajanje programa: 150 sati

Završetkom ovog programa stječete 6 HRROO (CSVET) bodova.

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.351,25 (10.181,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Punoljetnost
  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja ljekovitog bilja provodi se redovitom nastavom u trajanju od 150 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela nastave putem online prijenosa u stvarnom vremenu (u slučaju da ustanova posjeduje materijalne uvijete za izvođenje online nastave).

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja u ustanovi, u trajanju od 50 sati, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od  85 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 15 sati.

Učenje temeljeno na radu odvija se u specijaliziranoj učionici i gdje se izvode simulacije stvarnih problemskih situacija, na pokušalištu/praktikumu ustanove i/ili u prostorima poslodavca gdje se uzgaja, proizvodi, ljekovito bilje.

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.