financira europska unija lenta
Ekološka proizvodnja ljekovitog bilja

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizovodnja ljekovitog bilja

Pružatelj obrazovanja: POU LIBAR
E-mail kontakt: info@libar.net

  Lokacije odžavanja programa: Šibenik, Zadar

  Online: DA

Trajanje programa: 150 sati

Završetkom ovog programa stječete 6 HRROO (CSVET) bodova.

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.351,25 (10.181,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Punoljetnost
  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)

 Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja ljekovitog bilja provodi se redovnom nastavom u trajanju od 150 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog djela nastave putem online prijenosa u stvarnom vremenu. 

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja u ustanovi, u trajanju od 50 sati,dijelom učenjem temeljnom na radu u trajanju od 85 sati,a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 15 sati .

Učenje temeljno na radu odvija se u specijaliziranoj učionici i gdje se izvode simulacije stvarnih problemskih situacija na praktikumu ustanove i/ili u prostorima poslodavca gdje je uzgaja, proizvodi ljekovito biljo 

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.