financira europska unija lenta
Ekološka proizvodnja ljekovitog bilja

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja ljekovitog bilja

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Ogulin
E-mail kontakt: pouogulin@ogulin.hr

  Lokacije odžavanja programa: Ogulin

  Online: NE

Trajanje programa: 150 sati

Završetkom ovog programa stječete 6 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.351,25 €

Uvjeti upisa:

  • Punoljetnost
  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program ekološka proizvodnja ljekovitog bilja nudi mogućnost upoznavanja različitih načina korištenja velikog broja ljekovitih biljaka koje rastu na području Hrvatske, a koje se mogu koristiti u kozmetici, liječenju, prehrani i slično. Kroz program polaznik usvaja znanja kako organizirati ekološku proizvodnju, tehnologiju uzgoja, ekološku zaštitu, a sve kako bi se formirao tržištu zanimljiv ekološki proizvod. Potreba za takvim proizvodima raste, ne samo u Hrvatskoj i Europi, nego u cijelom svijetu iz godine u godinu.

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja ljekovitog bilja provodi se u trajanju od 150 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 50 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 85 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 15 sati.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik