Sjedište: Braće Radića 69, 40321 Mala Subotica
E-mail: autoskola@pounovak.hr
Broj programa obrazovanja: 4Pokaži programe

Pučko otvoreno učilište Novak ima odobrenje za izvođenje nastave za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije iz različitih sektora; prometa i logistike, poljoprivrede, prehrane i veterine, graditeljstva i geodezije, te strojarstva, brodogradnje i metalurgije. Od prometnih zanimanja ovdje se stječu znanja i vještine za tehničare cestovnog prometa, vozače motornog vozila i usavršavanje za instruktore vožnje svih kategorija. Iz poljoprivrednog spektra zanimanja tu je obrazovanje za poljoprivredne tehničare-opći smjer, poljoprivredne gospodarstvenike, ratare, voćare, vinare, vinogradare i stočare. Iz građevinskog spektra zanimanja za arhitektonske tehničare, građevinske tehničare, zidare, tesare, krovopokrivače, armirače, montere suhe gradnje, soboslikare-ličioce, fasadere.
U učilištu se obavljaju programi osposobljavanja za rukovatelje radnim strojevima (buldožeri i grederi, viličari, autodizalice, bageri, rovokopači, toranjska dizalica, motorna pila...), te program osposobljavanja vozača vozila za prijevoz i rukovanje opasnim tvarima-ADR.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Mala Subotica
  • Čakovec
  • Prelog
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.