Pučko otvoreno učilište Novak

Sjedište: Braće Radića 69, 40321 Mala Subotica
E-mail: autoskola@pounovak.hr
Broj programa obrazovanja: 4Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Mala Subotica
  • Čakovec
  • Prelog

Pučko otvoreno učilište Novak ima odobrenje za izvođenje nastave za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije iz različitih sektora; prometa i logistike, poljoprivrede, prehrane i veterine, graditeljstva i geodezije, te strojarstva, brodogradnje i metalurgije. Od prometnih zanimanja ovdje se stječu znanja i vještine za tehničare cestovnog prometa, vozače motornog vozila i usavršavanje za instruktore vožnje svih kategorija. Iz poljoprivrednog spektra zanimanja tu je obrazovanje za poljoprivredne tehničare-opći smjer, poljoprivredne gospodarstvenike, ratare, voćare, vinare, vinogradare i stočare. Iz građevinskog spektra zanimanja za arhitektonske tehničare, građevinske tehničare, zidare, tesare, krovopokrivače, armirače, montere suhe gradnje, soboslikare-ličioce, fasadere.
U učilištu se obavljaju programi osposobljavanja za rukovatelje radnim strojevima (buldožeri i grederi, viličari, autodizalice, bageri, rovokopači, toranjska dizalica, motorna pila...), te program osposobljavanja vozača vozila za prijevoz i rukovanje opasnim tvarima-ADR.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.