Sjedište: TRG MATICE HRVATSKE 3, 10430 Samobor
E-mail: pousamobor@samobor.hr
Broj programa obrazovanja: 7Pokaži programe

Pučko otvoreno učilište Samobor je javna i neprofitna ustanova kojoj je osnivač Grad Samobor. POU Samobor je organizator raznih kulturnih i obrazovnih programa. Trideset i jedan program obrazovanja odraslih su certificirani programi osposobljavanja i usavršavanja odraslih iz sektora poljoprivreda i šumarstvo, osobnih usluga, zdravstvo i socijalna skrb, Ekonomija, trgovina i poslovna administracija, strojarstvo i brodogradnja i metalurgija, turizam i ugostiteljstvo, te ostali programi. Osim certificiranih programa POU Samobor organizira niz neformalnih programa u suradnji s lokalnim potrebama javnog i neprofitnog sektora te raznih projekata. POU Samobor također organizira i niz kreativnih radionica za djecu i odrasle, te programe za građanstvo, niz javnih besplatnih predavanja za podizanje javne svijesti o raznim temama važnim za razvoj zajednice.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Samobor
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.