financira europska unija lenta
Ekološka proizvodnja ljekovitog bilja

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja ljekovitog bilja

Pružatelj obrazovanja: SREDNJA ŠKOLA BEDEKOVČINA
E-mail kontakt: sskola-bedekovcina@kr.t-com.hr

  Lokacije odžavanja programa: Bedekovčina

  Online: NE

Trajanje programa: 150 sati

Završetkom ovog programa stječete 6 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.351,25 €

Uvjeti upisa:

  • Punoljetnost
  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj modula je polaznicima omogućiti stjecanje osnovnih znanja i vještina vezanih uz proces uzgoja najvažnijih vrsta ljekovitog bilja u Republici Hrvatskoj s njihovim osnovnim karakteristikama kao i prednostima ekološkog uzgoja (porijeklo i rasprostranjenost, važnost i upotreba, doprinos bioraznolikosti, morfološke osobine, uvjeti uspijevanja, agrotehnika ljekovitog bilja) te osnovnim postupcima u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji uz primjenu propisanih postupaka, standarda i normativa u skladu sa zakonodavnim okvirom i propisima o ekološkoj proizvodnji, zaštiti na radu, zaštiti zdravlja i okoliša.
Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja ljekovitog bilja provodi se redovitom nastavom u trajanju od 150 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela nastave putem online prijenosa u stvarnom vremenu (u slučaju da ustanova posjeduje materijalne uvijete za izvođenje online nastave). Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja u ustanovi, u trajanju od 50 sati, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 85 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 15 sati.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

financira europska unija lenta