Kategorija: Opći deficitarni program
Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o strukovnom specijalističkom usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije Kuhar specijalist za tjesteninu i jela od tjestenine/Kuharica specijalistica za tjesteninu i jela od tjestenine
Pružatelj obrazovanja: TURISTIČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA DUBROVNIK
E-mail kontakt: obrazovanje.odraslih@tusdu.hr
Lokacije odžavanja programa: Dubrovnik
Online: NE
Trajanje programa: 250 sati
Završetkom ovog programa stječete 10 CSVET/ECTS bodova.  Što su CSVET/ECTS bodovi?
Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 608,93 €
Uvjeti upisa:
Dodatni uvjeti za upis programa:
Minimalno cjelovita kvalifikacija na razini 4.1 iz području kuharstva
Program za stjecanje djelomične kvalifikacije iz područja kuharstva.
Trajanje programa: 250 sati. Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u ustanovi u trajanju od 45 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu, u ustanovi ili kod poslodavca u trajanju od 135 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima u trajanju od 70 sati.
Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.
Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.
Otvori Upitnik
Ostali programi iz vještine: Uvoditi nove trendove i nove tehnike rada u kuhinju temeljem novih gastronomskih spoznaja
UČILIŠTE SLAĐANA DABRO (Vinkovci i još 4 | Online | Pokaži sve)
VIŠE O PROGRAMUPučko otvoreno učilište Brod (Slavonski Brod | Online)
VIŠE O PROGRAMUOstali programi iz vještine: Organizirati i upravljati resursima tijekom rada u kuhinji
Ostali programi iz vještine: Sastaviti jelovnik i meni uvažavajući organizacijski proces rada u kuhinji i dostupnost namirnica
Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.
Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.