Kategorija: Opći deficitarni program
Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije priprematelj jednostavnih slanih jela
Pružatelj obrazovanja: Obrtničko učilište - ustanova za obrazovanje odraslih
E-mail kontakt: info@obrtnicko-uciliste.hr
Lokacije odžavanja programa: Zagreb
Online: NE
Trajanje programa: 1275 sati
Završetkom ovog programa stječete 51 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?
Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 3.000,00 €
Uvjeti upisa:
Program obrazovanje će pružiti polaznicima temeljno razumijevanje i vještine potrebne za obradu i pripremu različitih živežnih namirnica. Ovaj program obrazovanja omogućuje polaznicima usvajanje znanja i vještina o alatima i tehnikama obrade, održavanju higijenskih standarda i sigurnosnim aspektima rada u kuharstvu. Polaznici će se osposobiti za samostalno pripremanje slanih jela visoke kvalitete, u skladu s propisima i zahtjevima tržišta. Polaznici će steći potrebne kompetencije za samostalnu obradu živežnih namirnica vodeći računa o zaštiti na radu, higijeni radnog prostora, kuhinjskog posuđa, alata, strojeva i termičkih uređaja, kao i prostorija.
Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije priprematelj jednostavnih slanih jela provodi se u trajanju od 1275 sati.
Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 290 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 855 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 130 sati.
Specifične kompetencije potrebne za upis programa:
Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.
Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.
Otvori Upitnik
Ostali programi iz vještine: Uvoditi nove trendove i nove tehnike rada u kuhinju temeljem novih gastronomskih spoznaja
UČILIŠTE SLAĐANA DABRO (Vinkovci i još 4 | Online | Pokaži sve)
VIŠE O PROGRAMUPučko otvoreno učilište Brod (Slavonski Brod | Online)
VIŠE O PROGRAMUOstali programi iz vještine: Primijeniti odgovarajuće tehnike i tehnologije rada prema namirnicama i jelu koje se izrađuje
UČILIŠTE SLAĐANA DABRO (Vinkovci i još 4 | Online | Pokaži sve)
VIŠE O PROGRAMUPučko otvoreno učilište Brod (Slavonski Brod | Online)
VIŠE O PROGRAMUOstali programi iz vještine: Koordinirati, usmjeravati i nadgledati proces proizvodnje jela
UČILIŠTE SLAĐANA DABRO (Vinkovci i još 4 | Online | Pokaži sve)
VIŠE O PROGRAMUPučko otvoreno učilište Brod (Slavonski Brod | Online)
VIŠE O PROGRAMUFinancira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.
Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.