Kategorija: Opći deficitarni program
Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Rezbarenje namirnica od neiskorištenih ostataka hrane
Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE KALELARGA
E-mail kontakt: info@uciliste-kalelarga.hr
Lokacije odžavanja programa: Zadar
Online: NE
Trajanje programa: 175 sati
Završetkom ovog programa stječete 7 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?
Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 482,98 €
Uvjeti upisa:
Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije rezbarenje namirnica od neiskorištenih ostataka hrane, provodi se redovitom nastavom u trajanju od 175 sati.
Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 44 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 100 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 31 sati.
Specifične kompetencije potrebne za upis programa:
Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.
Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.
Otvori Upitnik
Ostali programi iz vještine: Uvoditi nove trendove i nove tehnike rada u kuhinju temeljem novih gastronomskih spoznaja
UČILIŠTE SLAĐANA DABRO (Vinkovci i još 4 | Online | Pokaži sve)
VIŠE O PROGRAMUPučko otvoreno učilište Brod (Slavonski Brod | Online)
VIŠE O PROGRAMUOstali programi iz vještine: Primijeniti odgovarajuće tehnike i tehnologije rada prema namirnicama i jelu koje se izrađuje
UČILIŠTE SLAĐANA DABRO (Vinkovci i još 4 | Online | Pokaži sve)
VIŠE O PROGRAMUPučko otvoreno učilište Brod (Slavonski Brod | Online)
VIŠE O PROGRAMUOstali programi iz vještine: Koordinirati, usmjeravati i nadgledati proces proizvodnje jela
UČILIŠTE SLAĐANA DABRO (Vinkovci i još 4 | Online | Pokaži sve)
VIŠE O PROGRAMUPučko otvoreno učilište Brod (Slavonski Brod | Online)
VIŠE O PROGRAMUFinancira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.
Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.