financira europska unija lenta
Administrator baze podataka/Administratorica baze podataka

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje djelomične kvalifikacije administrator baze podataka

Pružatelj obrazovanja: Sveučilište Algebra
E-mail kontakt: info@algebra.hr

  Lokacije odžavanja programa: Split, Virovitica, Šibenik, Rijeka, Zagreb, Zadar, Pula, Bjelovar, Sisak, Osijek, Vinkovci

  Online: DA

Trajanje programa: 250 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.117,39 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za samostalno pisanje i razumijevanje SQL naredbi i izradu SQL objekata za rad na SQL serveru. Program će polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za administraciju Windows server operacijskog sustava te instalaciju i podešavanje poslužiteljskih servera, primijenu metoda upravljanja korisničkim računima te upravljanje poslužiteljskim uslugama.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Projektirati i izraditi korisničko sučelje

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.