EKSPERT - ustanova za obrazovanje odraslih

Sjedište: Dolac 8, 51000 Rijeka
E-mail: info@expert.hr
Broj programa obrazovanja: 7Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Rijeka

Više od 25 godina škola Ekspert je sinonim za vrhunsku kvalitetu programa učenja stranih jezika, informatike i knjigovodstva.
U školi održavamo programe obrazovanja stranih jezika, informatike i knjigovodstva. Programi obrazovanja verificirani su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
Atmosfera u Ekspertu je radna, ali u isto vrijeme ugodna, ležerna, zabavna, dinamična, poticajna i vrlo često vesela. U takvoj atmosferi polaznici daleko brže napreduju i puno se bolje osjećaju.
Za takvu atmosferu zaslužni su ljubazni i vedri zaposlenici ali velike zasluge pripadaju i polaznicima koji to prepoznaju, a po prirodi su i sami vedre osobe te se pozitivna atmosfera osjeti u zraku čim uđete u naš prostor.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.