Sjedište: Dolac 8, 51000 Rijeka
E-mail: info@expert.hr
Broj programa obrazovanja: 6Pokaži programe

Više od 25 godina škola Ekspert je sinonim za vrhunsku kvalitetu programa učenja stranih jezika, informatike i knjigovodstva.
U školi održavamo programe obrazovanja stranih jezika, informatike i knjigovodstva. Programi obrazovanja verificirani su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
Atmosfera u Ekspertu je radna, ali u isto vrijeme ugodna, ležerna, zabavna, dinamična, poticajna i vrlo često vesela. U takvoj atmosferi polaznici daleko brže napreduju i puno se bolje osjećaju.
Za takvu atmosferu zaslužni su ljubazni i vedri zaposlenici ali velike zasluge pripadaju i polaznicima koji to prepoznaju, a po prirodi su i sami vedre osobe te se pozitivna atmosfera osjeti u zraku čim uđete u naš prostor.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Rijeka
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.