Sjedište: Istarska ul., 3, 31000 Osijek
E-mail: ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
Broj programa obrazovanja: 5Pokaži programe

Elektrotehnička i prometna škola Osijek ima dugogodišnje iskustvo u obrazovanju redovitih učenika i obrazovanju odraslih u području stjecanja stručne spreme, prekvalifikacije ili stručnog usavršavanja u obrazovnim sektorima:
1. Elektrotehnika i računalstvo
2. Promet i logistika.
Škola je Regionalni centar kompetentnosti u sektoru elektrotehnika i računalstvo. Posjeduje stručni kadar i suvremeno opremljene specijalizirane učionice i laboratorijima koji su uvjet za izvođenje nastave redovnog obrazovanja i izvođenje programa prekvalifikacije, osposobljavanja ili usavršavanja. Nastavnici se trajno usavršavaju u jačajući strukovne i andragoške kompetencije.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Osijek
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Elektrotehnička i prometna škola Osijek:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.