Mobilno programiranje

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije mobilno programiranje

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Varaždin
E-mail kontakt: pou@pouvarazdin.hr

  Lokacije odžavanja programa: Varaždin

  Online: NE

Trajanje programa: 125 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 818,77 (6.169,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije mobilno programiranje provodi se redovnom nastavom u specijaliziranoj učionici Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.  Program traje 125 nastavnih sati, od čega je 30 sati vođeni proces učenja i poučavanja, 50 sati učenje temeljeno na radu i 45 sati samostalne aktivnosti polaznika.

Program se sastoji od 1 modula:

  1. Mobilno programiranje

Polaznici će tijekom obrazovanja sudjelovati u dizajniranju korisničkog sučelja i dizajniranju baze podataka, oblikovat će konceptualno jednostavnu bazu podataka i analizirati podatke, pripremiti jednostavne scenarije uporabe i testne scenarije, prilagoditi razvojno okruženje, izraditi korisničko sučelje manje razine složenosti, testirati komponente, međusobnu povezanost i funkcionalnost jednostavnog programskog sustava, izraditi elemente baze podataka  izraditi i povezati jednostavne poslovne procese unutar programskog sustava.

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Ostali programi iz vještine: Dizajn web stranica

Ostali programi iz vještine: Izrada mobilnih aplikacija