financira europska unija lenta
UX dizajner/UX dizajnerica

Kategorija:

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije UX dizajner/ UX dizajnerica

  Online: DA

Trajanje programa: 375 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.945,00 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti:    Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije  UX dizajner/ UX dizajnerica provodi se na daljinu u realnom vremenu u trajanju od 375 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 79 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 217 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 79 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima.

Uvjeti upisa:

Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2 ili kvalifikacija na razini 4.1 iz područja tehničkih znanosti poput elektrotehnike, elektronike, strojarstva, informatike, računarstva i robotike odnosno srodnog tehničkog područja.

Ostali programi iz vještine: Dizajn web stranica

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.