financira europska unija lenta
Izrada web stranica

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije izrada web stranica

Pružatelj obrazovanja: SUVREMENO UČILIŠTE U SPLITU
E-mail kontakt: admin@suvremenouciliste.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb, Split

  Online: DA

Trajanje programa: 175 sati

Završetkom ovog programa stječete 7 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.480,26 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije izrada web stranica provodi se na daljinu u realnom vremenu u trajanju od 175 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesa učenja i poučavanja u trajanju od 38 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 109 sata, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 34 sata.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima.

Cilj programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za izradu dizajna web korisničkih sučelja i dizajna korisničkog iskustva primjene web korisničkih sučelja te izradu HTML datoteka web stranica prema aktualnim standardima HTML jezika, kao i uređivanje web stranica pomoću CSS jezika te za izradu web sjedišta uporabom Word Press sustava za upravljanje sadržajem.

Uvjeti za upis:

Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2 ili kvalifikacija na razini 4.1 iz područja tehničkih znanosti poput elektrotehnike, elektronike, strojarstva, informatike, računarstva i robotike odnosno srodnog tehničkog područja

 

 

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Dizajn web stranica

Ostali programi iz vještine: Web održavanje

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.