Sjedište: Draškovićeva 55, 10000 Zagreb
E-mail: info@izm.hr
Broj programa obrazovanja: 4Pokaži programe

Učilište za poslovno upravljanje je ustanova za obrazovanje odraslih sa sjedištem u Zagrebu proizašla kao rezultat višegodišnjeg iskustva rada osnivača u području poslovne edukacije. Od 2011. kontinuiranim radom i analizom razvijamo programe sukladno uvjetima tržišta rada. Učilište trenutno provodi 15 obrazovnih programa, te aktivno provodi seminare, akademije i treninge u području menadžmenta, organizacijskog razvoja, komunikacijskih, prezentacijskih i prodajnih vještina, projektnog upravljanja, upravljanja radnim učinkom,vođenja intervjua, nabave, računovodstva, kontrolinga, financija i porezne tematike.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.