Sjedište: Radnička cesta 39, 10000 Zagreb
E-mail: uciliste@orsusgrupa.hr
Broj programa obrazovanja: 4Pokaži programe

ORSUS učilište je dio ORSUS grupe, jedne od vodećih hrvatskih tvrtki na području upravljanja sustavima sigurnošću, fokusirajući se na zaštitu na radu, zaštitu od požara, zaštitu okoliša i tehničkih ispitivanja.

ORSUS učilište provodi obrazovanje u djelatnostima u kojima su potrebna specifična znanja i vještine. Pojedincu želimo omogućiti verifikaciju postojećih i stjecanje novih znanja i vještina. Svojim poslovnim partnerima nudimo rješenja kroz edukaciju prema međunarodnim standardima kako bi novo stečenim znanjima i vještinama bili konkurentniji na tržištu rada.
Naglasak stavljamo na kvalitetu i izvrsnost programa i predavača, neprestano ulažemo u vlastite zaposlenike, potičemo ih na osobni razvoj te usvajanje novih znanja i vještina
Nudimo vrhunsku organizaciju predavanja i visoki standard kvalitete (rad u malim grupama).

Svi programi obrazovanja verificirani su od nadležnih tijela i usklađeni su s potrebama tržišta rada. Za sve polaznike osigurana je kompletna podrška, kao i nastavni materijali za kvalitetno praćenje predavanja.
Svi programi obrazovanja upisuju se u e radnu knjižicu: programi se odnose na sektor prometa i logistike (rukovatelj viličarom, bagerom, hidrauličnom platformnom i dr.), graditeljstva i geodezije (zidar, tesar, fasader i dr.), poljoprivrede i veterine (rukovatelj traktorom, traktorskom kosilicom, motornim škarama i dr.), ekonomija, trgovina i poslovna administracija (knjigovođe, računovođe)

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.