Orsus Učilište

Sjedište: Radnička cesta 39, 10000 Zagreb
E-mail: uciliste@orsusgrupa.hr
Broj programa obrazovanja: 10Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb

ORSUS učilište je dio ORSUS grupe, jedne od vodećih hrvatskih tvrtki na području upravljanja sustavima sigurnošću, fokusirajući se na zaštitu na radu, zaštitu od požara, zaštitu okoliša i tehničkih ispitivanja.

ORSUS učilište provodi obrazovanje u djelatnostima u kojima su potrebna specifična znanja i vještine. Pojedincu želimo omogućiti verifikaciju postojećih i stjecanje novih znanja i vještina. Svojim poslovnim partnerima nudimo rješenja kroz edukaciju prema međunarodnim standardima kako bi novo stečenim znanjima i vještinama bili konkurentniji na tržištu rada.
Naglasak stavljamo na kvalitetu i izvrsnost programa i predavača, neprestano ulažemo u vlastite zaposlenike, potičemo ih na osobni razvoj te usvajanje novih znanja i vještina
Nudimo vrhunsku organizaciju predavanja i visoki standard kvalitete (rad u malim grupama).

Svi programi obrazovanja verificirani su od nadležnih tijela i usklađeni su s potrebama tržišta rada. Za sve polaznike osigurana je kompletna podrška, kao i nastavni materijali za kvalitetno praćenje predavanja.
Svi programi obrazovanja upisuju se u e radnu knjižicu: programi se odnose na sektor prometa i logistike (rukovatelj viličarom, bagerom, hidrauličnom platformnom i dr.), graditeljstva i geodezije (zidar, tesar, fasader i dr.), poljoprivrede i veterine (rukovatelj traktorom, traktorskom kosilicom, motornim škarama i dr.), ekonomija, trgovina i poslovna administracija (knjigovođe, računovođe)

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.