financira europska unija lenta
Razvoj i dizajn web sučelja u Wordpressu

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije web dizajn

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski
E-mail kontakt: info@petarzrinski.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: DA

Trajanje programa: 150 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.067,62 €

Uvjeti upisa:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

 

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije razvoj i dizajn web sučelja u Wordpressu provodi se redovitom nastavom u trajanju od 150 sati. Program se u potpunosti izvodi online prijenosom na daljinu u realnom vremenu tako da polaznici mogu postavljati pitanja i sudjelovati u nastavi kao da su u učionici.

Cilj programa je polaznicima pružiti znanja, vještine i sposobnosti kako bi postali stručnjaci za razvoj web stranica u Wordpressu, najpopularnijoj CMS platformi.

Predavači u programu su profesionalci iz industrije koji svakodnevno aktivno rade u području izrade web stranica, a pod mentorstvom predavača polaznici će kroz izradu web stranica primijenjivati stečena znanja.

Program je namijenjen osobama koje su potpuno nove u području izrade web stranica, ali i onima koji već posjeduju određeno znanje, ali ga žele upotpuniti i nadograditi. Osim završene osnovne škole i poznavanja osnova rada na računalu, polaznici ne trebaju imati prethodno iskustvo ili kvalifikacije kao uvjet za upis programa.

Snimke online predavanja dostupne tijekom cijelog trajanja programa i još dodatnih 30 dana nakon završetka nastave.

 
SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.