sufinancira europska unija lenta
Priprematelj jednostavnih slastica

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije priprematelj jednostavnih slastica

Pružatelj obrazovanja: Obrtničko učilište - ustanova za obrazovanje odraslih
E-mail kontakt: info@obrtnicko-uciliste.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 950 sati

Završetkom ovog programa stječete 38 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 2.665,21 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Programom obrazovanja polaznici će steći znanja i vještina potrebnih za samostalnu pripremu jednostavnih slastica koristeći različite tehnike izrade uz procjenu organoleptička svojstva tih slastica. Polaznici će steći temeljno znanje o različitim vrstama tijesta, smjesa, krema  koje se koriste u slastičarstvu, kao i ukrašavanje i serviranje jednostavnih slatica. Stečena teorijska znanja polaznici praktično primijeniti u izradi jednostavnih slastica.  

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije priprematelj jednostavnih slastica provodi se u trajanju od 950 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 300 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 495 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 165 sati.

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

  • Važeća sanitarna iskaznica
  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije minimalno na razini 1 HKO
  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za pripremu jednostavnih slastica
SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.