financira europska unija lenta
Priprema jela za posebne oblike prehrane

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije: Priprema jela za posebne oblike prehrane

Pružatelj obrazovanja: Obrtničko učilište - ustanova za obrazovanje odraslih
E-mail kontakt: info@obrtnicko-uciliste.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 175 sati

Završetkom ovog programa stječete 7 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 517,62 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

 

Programom obrazovanja polaznici će steći znanja i vještina potrebnih za obavljanje procesa vezanih uz važnost povezivanja prehrane i zdravlja te pripremanje jela za posebne oblike prehrane. Polaznik će ovim programom osvijestiti važnost usklađivanja nutritivne i energetske vrijednosti obroka, samostalno kreirati sredstvo ponude s naznačenim sastavom jela, razlikovati alergene i objasniti njihovu važnost u kreiranju jela, razlikovati stilove prehrane i namirice koje se koriste u svakom tipu prehrane.

U konačnici, ovim programom polaznik će samostalno izraditi jelo u skladu s prehrambenim potrebama korisnika, usklađujući pritom nutritivnu i energetsku vrijednost obroka.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis: posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar).

 

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.