financira europska unija lenta
UX dizajner/UX dizajnerica

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije UX dizajner/UX dizajnerica

Pružatelj obrazovanja: Sveučilište Algebra
E-mail kontakt: info@algebra.hr

  Lokacije odžavanja programa: Kutina, Split, Virovitica, Šibenik, Varaždin, Rijeka, Zagreb, Zadar, Pula, Bjelovar, Sisak, Osijek, Vinkovci, Vukovar

  Online: DA

Trajanje programa: 375 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.945,58 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za stručno i uspješno provođenje metoda istraživanja korisnika za što kvalitetniji dizajn digitalnog proizvoda, bolje razumijevanje i uspješnu primjenu metoda potrebnih za razvoj prototipa korisničkog iskustva te što bolje razumijevanje i što uspješniju primjenu dizajn elemenata samog korisničkog sučelja, kao i bolje razumijevanje i uspješnu primjenu specijaliziranih vještina koje se odnose na dizajn web korisničkog sučelja i dizajn specifičnog dijela korisničkog sučelja, odnosno weba i mobilne aplikacije.

 

Specifične kompetencije za upis programa:

Cjelovita kvalifikacija najmanje na razini 4.2 ili najmanje kvalifikacija na razini 4.1 iz područja tehničkih znanosti poput elektrotehnike, elektronike, strojarstva, informatike, računarstva i robotike odnosno srodnog tehničkog područja

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.