financira europska unija lenta
Servisiranje i održavanje baterija HEV/EV

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije servisiranje i održavanje baterija HEV/EV

Pružatelj obrazovanja: ELEKTROINDUSTRIJSKA I OBRTNIČKA ŠKOLA RIJEKA
E-mail kontakt: eios@eios.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 50 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 470,37 (3.544,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Cilj modula prvog je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za Rad na siguran način s hibridnim električnim vozilima (HRV) i električnim vozilima (EV)

Rad s HEV i EV temelji se na korištenju digitalnih i zelenih tehnologija: digitalnih u dijelu rukovanja i upravljanja uz korištenje odgovarajućih tehnologija, a zelenih jer su HEV i EVznačajno ekoliški prihvatljivija od konvencionalnih vozila s pogonom na unutarnje izgaranje fosilnih goriva.

Polaznici će biti osposobljeni za rad na siguran način s HEV i EV.

Cilj modula drugog je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za servisiranje i održavanje baterija u HEV i EV primjenom digitalnih tehnologija na ekološki prihvatljiv način uz korištenje zelenih energija.

Polaznici će biti osposobljeni za održavanje baterija u  HEV i EV, korištenje odgovarajućih alata i opreme za održavanje baterija, spajanje visokonaponskih priključaka i kabela, prepoznavanje oštećenja na baterijama i vioskonaponskim priključcima i kavelima, servisiranje baterija i ekološki savjesno zbrinjavanje i recikliranje komponenti baterija HEV i EV.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1 (automehatroničar, automehaničar ili autoelektričar)
  • Najmanje 18 godina života
  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.