financira europska unija lenta
Servisiranje i održavanje baterija HEV/EV

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije servisiranje i održavanje baterija HEV/EV

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE KALELARGA
E-mail kontakt: info@uciliste-kalelarga.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zadar

  Online: NE

Trajanje programa: 50 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 470,37 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Naziv modula: Rad na siguran način s hibridnim električnim vozilima i električnim vozilima

Cilj modula je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za Rad na siguran način s hibridnim električnim vozilima (HRV) i električnim vozilima (EV)

Rad s HEV i EV temelji se na korištenju digitalnih i zelenih tehnologija: digitalnih u dijelu rukovanja i upravljanja uz korištenje odgovarajućih tehnologija, a zelenih jer su HEV i EVznačajno ekoliški prihvatljivija od konvencionalnih vozila s pogonom na unutarnje izgaranje fosilnih goriva.

Polaznici će biti osposobljeni za rad na siguran način s HEV i EV.

Naziv modula: Servisiranje i održavanje baterija HEV/EV

Cilj modula je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za servisiranje i održavanje baterija u HEV i EV primjenom digitalnih tehnologija na ekološki prihvatljiv način uz korištenje zelenih energija.

Polaznici će biti osposobljeni za održavanje baterija u  HEV i EV, korištenje odgovarajućih alata i opreme za održavanje baterija, spajanje visokonaponskih priključaka i kabela, prepoznavanje oštećenja na baterijama i vioskonaponskim priključcima i kavelima, servisiranje baterija i ekološki savjesno zbrinjavanje i recikliranje komponenti baterija HEV i EV.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1 (automehatroničar, automehaničar ili autoelektričar)
  • Najmanje 18 godina života
  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.