Sjedište: Istarska 3, 31000 Osijek
E-mail: ured@ss-strojarska-tehnicka-os.skole.hr
Broj programa obrazovanja: 14Pokaži programe

Strojarska tehnička škola Osijek je strukovna škola koja obrazuje redovne učenike za trogodišnje i četverogodišnje programe u sektoru strojarstva, brodogradnje i metalurgije. Pored obrazovanja redovnih učenika škola već godinama provodi različite programe obrazovanja odraslih (nastavak obrazovanja, prekvalifikacija, osposobljavanje, usavršavanje) također u sektoru strojarstva, brodogradnje i metalurgije.
Škola je danas prepoznatljiva obrazovna ustanova strojarske struke u regiji, škola bogate tradicije koja prati razvoj novih tehnologija. U svom sastavu ima školsku radionicu i više dobro opremljenih praktikuma i specijaliziranih učionica za nastavu strojarske struke. Škola dobro surađuje s gospodarskim subjektima u svom okruženju kod kojih se u svijetu rada realizira dio praktične nastave.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Osijek
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Strojarska tehnička škola Osijek:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.