Strojarska tehnička škola Osijek

Sjedište: Istarska 3, 31000 Osijek
E-mail: ured@ss-strojarska-tehnicka-os.skole.hr
Broj programa obrazovanja: 0Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Osijek

Strojarska tehnička škola Osijek je strukovna škola koja obrazuje redovne učenike za trogodišnje i četverogodišnje programe u sektoru strojarstva, brodogradnje i metalurgije. Pored obrazovanja redovnih učenika škola već godinama provodi različite programe obrazovanja odraslih (nastavak obrazovanja, prekvalifikacija, osposobljavanje, usavršavanje) također u sektoru strojarstva, brodogradnje i metalurgije.
Škola je danas prepoznatljiva obrazovna ustanova strojarske struke u regiji, škola bogate tradicije koja prati razvoj novih tehnologija. U svom sastavu ima školsku radionicu i više dobro opremljenih praktikuma i specijaliziranih učionica za nastavu strojarske struke. Škola dobro surađuje s gospodarskim subjektima u svom okruženju kod kojih se u svijetu rada realizira dio praktične nastave.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi ovog pružatelja:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.