financira europska unija lenta
Održavanje energetske elektronike za obnovljive izvore energije

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije održavanje energetske elektronike za obnovljive izvore energije

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE STUDIUM - ustanova
E-mail kontakt: studium@uciliste-studium.hr

  Lokacije odžavanja programa: Osijek, Vukovar, Vinkovci

  Online: NE

Trajanje programa: 225 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.814,19 (13.669,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program obrazovanja za stjecanje mikokvalifikacije održavanje energetske elektronike za obnovljive izvore energije provode se redovitom nastavom u trajanju od 225 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 90 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 90 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 45 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršavanje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Formalno ostvarena cjelovita kvalifikacija elektrotehničar/elektrotehničarka

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.