financira europska unija lenta
Održavanje energetske elektronike za obnovljive izvore energije

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije održavanje energetske eletronike za obnovljive izvore energije

Pružatelj obrazovanja: USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH DANTE
E-mail kontakt: info@dante-ri.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 225 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.814,19 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije održavanje energetske elektronike za obnovljive izvore energije provodi se redovitom nastavom u trajanju od 225 sati. Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja i poučavanja (90 sati), učenjem temeljenim na radu (90 sati) i samostalnim aktivnostima polaznika (45 sati).

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima.

Specifične kompetencije potrebne za upis u program: Formalno ostvarena cjelovita kvalifikacija elektrotehničar/elektrotehničarka

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.