financira europska unija lenta
Održavanje energetske elektronike za obnovljive izvore energije

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije održavanje energetske elektronike za obnovljive izvore energije

Pružatelj obrazovanja: Strojarska tehnička škola Osijek
E-mail kontakt: ured@ss-strojarska-tehnicka-os.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Osijek

  Online: NE

Trajanje programa: 225 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.814,19 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program sadrži ishode učenja, materijalne i kadrovske uvjete, broj sati izvođenja programa, načine i primjere vrednovanja kojima se stječu znanja i vještine za održavanje energetske elektronike za obnovljive izvore energije. Kompetencije koje plaznik stječe programom su: 1. Planirati i organizirati vlastiti rad prema zakonskom okviru za proizvodnju toplinske energije iz obnovljivih izvora i pravilniku o korištenju obnovljivih izvora energije i kogeneracije, 2. Izraditi sheme elektroničkih sklopova i/ili uređaja, 3. Koristiti alate za izradu podloga za izradu elektroničkih sklopova i/ili uređaja pomoću računala temeljem pripremljenog idejnog rješenja, 4. Simulirati rad sklopova i/ili uređaja, 5. Znati namjestiti parametre na diferencijalnoj automatici, 6.Provjeriti sastav dimnih plinova, 7. Poznavati elemente radne i tehnološke dokumentacije, 8. Pratiti i primjenjivati trendove u razvoju novih tehnologija i materijala.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Formalno ostvarena cjelovita kvalifikacija elektrotehničar/elektrotehničarka

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.